20 υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

20 υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

20 Φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό: φυτά εσωτερικού χώρου για αμυδρούς χώρους

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δώσετε ζωή στο σπίτι σας. Δεν είναι μόνο αισθητικά ελκυστικά, αλλά προσφέρουν επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, όπως καθαρισμό του αέρα και μείωση των επιπέδων στρες. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου ίσα.

Ορισμένα χρειάζονται άμεσο ηλιακό φως και πρέπει να ποτίζονται συχνά, ενώ άλλα μπορούν να ευδοκιμήσουν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Για όσους από εμάς αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε τα φυτά μας ζωντανά, αυτά είναι εξαιρετικά νέα.

Γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με 20 υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Από το φυτό φιδιού που είναι εύκολο στη φροντίδα μέχρι το εντυπωσιακό κρίνο της ειρήνης, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό για να φωτίσετε τον χώρο σας.

1. Εισαγωγή στα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε ζωή και χρώμα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, δεν ευδοκιμούν όλα τα φυτά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εάν έχετε ένα δωμάτιο στο σπίτι σας που δεν έχει φυσικό φως, μπορεί να είναι μια πρόκληση να βρείτε το κατάλληλο φυτό που όχι μόνο θα επιβιώσει, αλλά και θα ευδοκιμήσει.

Ευτυχώς, υπάρχει μια ποικιλία από όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου που τα πάνε καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτά τα φυτά έχουν εξελιχθεί για να επιβιώνουν στον κάτω όροφο των πυκνών δασών, όπου το φως του ήλιου είναι περιορισμένο. Είναι συχνά εύκολο στη φροντίδα τους και μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά πρασίνου σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Τα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, που κυμαίνονται από λεπτές φτέρες έως τολμηρά φυτά φυλλώματος. Είτε ψάχνετε για ένα συρόμενο φυτό για να το προσθέσετε σε ένα ράφι είτε για ένα φυτό για να γεμίσετε μια γωνιά του δωματίου σας, υπάρχει ένα φυτό με χαμηλό φωτισμό εκεί έξω που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε 20 υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να τα φροντίζετε ώστε να μπορούν να ευδοκιμήσουν στο σπίτι σας.

2. Οφέλη από φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν είναι απλώς μια όμορφη προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά παρέχουν επίσης πολλά οφέλη που μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική σας ευεξία.

Μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό του αέρα απομακρύνοντας τις τοξίνες και τους ρύπους, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Επιπλέον, τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ξηροδερμίας και στη βελτίωση της αναπνοής σας.

Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην τόνωση της διάθεσής σας και στη μείωση των επιπέδων άγχους δημιουργώντας ένα ηρεμιστικό και χαλαρωτικό περιβάλλον. Μελέτες έχουν δείξει ότι το να είσαι περιτριγυρισμένος από φυτά μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητα, καθιστώντας τα τέλεια προσθήκη στο γραφείο ή τον χώρο εργασίας σου.

Επιπλέον, η φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό χόμπι και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συνδεθείτε με τη φύση, φέρνοντας μια αίσθηση χαράς και πληρότητας στην καθημερινότητά σας. Με τόσα πολλά οφέλη, δεν είναι περίεργο που τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

3. Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό

Όταν επιλέγετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη μερικούς παράγοντες για να διασφαλίσετε ότι το φυτό ευδοκιμεί στο περιβάλλον του. Ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ποσότητα φωτός που θα λάβει το φυτό. Τα φυτά με χαμηλό φωτισμό δεν πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο από δύο έως τρεις ώρες ηλιακού φωτός την ημέρα, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε έναν χώρο στο σπίτι σας που να ταιριάζει σε αυτήν την απαίτηση.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σας. Μερικά φυτά με χαμηλό φωτισμό, όπως οι φτέρες, ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα με υψηλή υγρασία, ενώ άλλα, όπως τα παχύφυτα, προτιμούν πιο ξηρό αέρα. Φροντίστε να ερευνήσετε τις προτιμήσεις υγρασίας του φυτού που έχετε επιλέξει και να προσαρμόσετε ανάλογα τα επίπεδα υγρασίας του σπιτιού σας.

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέγεθος του φυτού και τον χώρο που έχετε διαθέσιμο για αυτό. Μερικά φυτά με χαμηλό φωτισμό, όπως τα φυτά αράχνη, μπορούν να μεγαλώσουν αρκετά, ενώ άλλα, όπως το πόθος, είναι πιο συμπαγή και μπορούν να κρεμαστούν από την οροφή ή να τοποθετηθούν σε ένα μικρό τραπέζι.

Τέλος, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το δικό σας επίπεδο εμπειρίας με τα φυτά εσωτερικού χώρου. Ορισμένα φυτά χαμηλού φωτισμού απαιτούν περισσότερη συντήρηση από άλλα, οπότε αν είστε αρχάριοι, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα φυτό που είναι εύκολο στη φροντίδα, όπως ένα φυτό φιδιού ή φυτό ZZ. Έχοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό για να προσθέσετε λίγο πράσινο στο σπίτι σας.

4. 20 φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό που είναι και όμορφα και εύκολα στη φροντίδα

Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, πιθανότατα σκέφτεστε τα φυτά εσωτερικού χώρου ως φυτά που χρειάζονται φωτεινά, ηλιόλουστα περιβάλλοντα για να ευδοκιμήσουν. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Στην πραγματικότητα, πολλά φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν πραγματικά να τα πάνε καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εδώ είναι 20 φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό που είναι και όμορφα και εύκολο στη φροντίδα:

1. Αφρικανικές βιολέτες

Αυτό το όμορφο φυτό μπορεί να αντέξει τα χαμηλά επίπεδα φωτισμού και είναι εξαιρετικό για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος σε ένα δωμάτιο.

2. Βρομελιάδες

Αυτά τα φυτά είναι γνωστά για τις μεγάλες, ανθισμένες βρωμέλιες τους. Οι βρωμέλιες είναι ιδανικές για περιοχές με χαμηλό φωτισμό επειδή χρειάζονται λίγο νερό και μπορούν να επιβιώσουν σε περιοχές με χαμηλή υγρασία.

3. Φυτό νεφρίτη

Τα φυτά νεφρίτη είναι μια δημοφιλής επιλογή για σπίτια με χαμηλό φωτισμό, επειδή τους αρέσει να αναπτύσσονται σε ξηρά περιβάλλοντα.

4. Φιλόδενδρα

Αυτά τα φυτά είναι δημοφιλή για τα μεγάλα φύλλα τους και μπορούν να ανεχθούν χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

5. Φυτά αράχνη

Τα φυτά αράχνη είναι μια εξαιρετική επιλογή για χαμηλό φωτισμό επειδή ανέχονται ένα ευρύ φάσμα συνθηκών και μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα.

6. ορχιδέες

Οι ορχιδέες είναι όμορφα φυτά που αντέχουν τα χαμηλά επίπεδα φωτός και χρησιμοποιούνται συχνά ως φυτά εσωτερικού χώρου.

7. Δέντρα Ficus

Τα δέντρα Ficus είναι μια δημοφιλής επιλογή για σπίτια με χαμηλό φωτισμό, επειδή τους αρέσει να αναπτύσσονται σε ξηρά περιβάλλοντα.

8. Αλόη βέρα

Τα φυτά της αλόης βέρα είναι ιδανικά για σπίτια με χαμηλό φωτισμό επειδή μπορούν να ανεχθούν ένα ευρύ φάσμα συνθηκών και συχνά χρησιμοποιούνται ως φυτά εσωτερικού χώρου.

9. Σανσεβιέρια

Τα φυτά Sansevieria είναι δημοφιλή για τα μεγάλα φύλλα τους και μπορούν να ανεχθούν χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

10. φιλόδενδρων

11. Φτέρη σπαραγγιού

12. Κρίνος της Ειρήνης

13. Φτέρη Βοστώνης

14. Κινέζικο αειθαλές

15. Δράκαινα

16. Αγγλικός κισσός

17. Ελαστικό σχ

18. Εχεβέρια

19. Αγγλική δάφνη

20. Γλώσσα της πεθεράς

5. Περιγραφή καθενός από τα 20 φυτά εσωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων φροντίδας τους

1. Aloe Vera: Η αλόη βέρα είναι ένα παχύφυτο που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η αλόη βέρα είναι ένα από τα πιο εύκολα φυτά εσωτερικού χώρου στην καλλιέργεια και μπορεί να πολλαπλασιαστεί με διαίρεση. Πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

2. Κινέζικο αειθαλές: Το κινέζικο αειθαλές είναι ένα όμορφο φυτό που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αργή καλλιέργεια, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα. Το κινέζικο αειθαλές πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

3. Σύκο Benjamina: Το Ficus Benjamina είναι ένα όμορφο δέντρο που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αργή καλλιέργεια, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα. Το Ficus Benjamina πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

4. Ιβίσκος: Ο ιβίσκος είναι ένα όμορφο λουλούδι που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αργή καλλιέργεια, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα. Ο ιβίσκος πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

5. Φυτό νεφρίτη: Το φυτό Jade είναι ένα όμορφο παχύφυτο που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αργή καλλιέργεια, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα. Το φυτό Jade πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

6. Kalanchoe: Το Kalanchoe είναι ένα όμορφο παχύφυτο που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αργή καλλιέργεια, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα. Το Kalanchoe πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

7. Ορχιδέες: Οι ορχιδέες είναι όμορφα λουλούδια που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αναπτύσσονται αργά, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα τους. Οι ορχιδέες πρέπει να διατηρούνται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζονται με φειδώ.

8. Peace Lily: Το Peace Lily είναι ένα όμορφο παχύφυτο που ευδοκιμεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι αργή καλλιέργεια, αλλά είναι εύκολο στη φροντίδα. Το Peace Lily πρέπει να διατηρείται σε ξηρό περιβάλλον και να ποτίζεται με φειδώ.

9. Φιλόδενδρο: Το Φιλόδενδρο είναι ένα όμορφο δέντρο που ευδοκιμεί σε χαμηλό φωτισμό

6. Πώς να φροντίζετε τα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων ποτίσματος, λίπανσης και εδάφους

Η φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό είναι σχετικά εύκολη αφού γνωρίζετε τα βασικά. Όσον αφορά το πότισμα, είναι σημαντικό να μην το υπερβολικό πότισμα, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών. Αντ ‘αυτού, αφήστε την κορυφή του χώματος να στεγνώσει πριν ποτίσετε ξανά. Είναι επίσης καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα εδάφους που στραγγίζει καλά για να αποτρέψετε το νερό να καθίσει στη γλάστρα.

Η λίπανση είναι επίσης σημαντική και πρέπει να γίνεται κάθε δύο με τρεις μήνες κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Χρησιμοποιήστε ένα ισορροπημένο υγρό λίπασμα και ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα. Θυμηθείτε να μην κάνετε υπερβολική λίπανση καθώς αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές για το φυτό.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του εδάφους, τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό προτιμούν ένα ελαφρώς όξινο έδαφος με pH μεταξύ 6,0 και 6,5.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για κάθε φυτό, καθώς ορισμένα μπορεί να χρειάζονται διαφορετικό επίπεδο pH. Επιπλέον, ορισμένα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό μπορεί να ωφεληθούν από την προσθήκη περλίτη ή βερμικουλίτη στο έδαφος για τη βελτίωση της αποστράγγισης.

Συνολικά, η φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό είναι σχετικά απλή και απλή. Εφόσον δίνετε προσοχή στο πότισμα, τη λίπανση και τις απαιτήσεις του εδάφους, τα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό θα πρέπει να ευδοκιμούν και να προσθέτουν μια νότα πράσινου στο σπίτι σας.

7. Συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό ευδοκιμούν

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο πράσινο σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Είναι επίσης ιδανικά για την προσθήκη οξυγόνου και τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, γι’ αυτό και είναι δημοφιλή στα γραφεία και σε άλλους χώρους με μεγάλη κίνηση.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου χρειάζονται έντονο φως για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Στην πραγματικότητα, πολλά φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου σας σε χαμηλό φωτισμό ευδοκιμούν:

1. Επιλέξτε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που είναι συμβατό με τις συνθήκες φωτισμού σας.

2. Δώστε στο φυτό σας αρκετό νερό.

3. Κλαδεύετε τακτικά το φυτό σας.

4. Λιπαίνετε τακτικά το φυτό σας.

5. Μεταφέρετε το φυτό σας σε νέα τοποθεσία κάθε λίγους μήνες.

6. Αφαιρέστε τα νεκρά φύλλα και τα άνθη.

7. Αποφύγετε το υπερβολικό πότισμα.

8. Αποφύγετε τη χρήση σκληρών χημικών ή λιπασμάτων στο φυτό σας.

9. Κρατήστε το φυτό σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

10. Διατηρήστε το φυτό σας σε δροσερό και ξηρό μέρος.

11. Κρατήστε το φυτό σας μακριά από ρεύματα.

12. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο φυτό εσωτερικού χώρου.

13. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να είναι συμβατό με LED.

14. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να είναι συμβατό με τη θερμότητα.

15. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που είναι ανθεκτικό στα έντομα.

16. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να είναι ανθεκτικό στο νερό.

17. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που καθαρίζει τον αέρα.

18. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να είναι ανθεκτικό στην ξηρασία.

19. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να είναι ανθεκτικό στο αλάτι.

20. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου που να είναι ανθεκτικό στον παγετό.

8. Δημιουργικοί τρόποι για να εμφανίσετε τα φυτά εσωτερικού χώρου σας σε χαμηλό φωτισμό

Η προσθήκη φυτών εσωτερικού χώρου στο σπίτι σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε φρέσκο, πράσινο σε ένα περιβάλλον που συχνά μπορεί να αισθάνεται αποστειρωμένο. Δεν ευδοκιμούν όλα τα φυτά σε χαμηλό φωτισμό, αλλά υπάρχουν μερικά που τα καταφέρνουν εκπληκτικά καλά.

Ένα από τα καλύτερα φυτά για συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι ο κρίνος της Ειρήνης. Αυτό το φυτό είναι ένα από τα λίγα που θα αναπτυχθεί τόσο σε άμεσο ηλιακό φως όσο και σε χαμηλό φωτισμό, καθιστώντας το ιδανικό για χώρους όπως το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο.

Άλλα φυτά που τα πηγαίνουν καλά σε χαμηλό φωτισμό περιλαμβάνουν τον Euonymus japonicus, τον φοίνικα μπαμπού και το Ficus benjamina. Όλα αυτά τα φυτά μπορούν να εμφανιστούν με διάφορους τρόπους, από κρεμαστά καλάθια μέχρι όρθια φυτά.

9. Πώς να πολλαπλασιάσετε φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά στον κόσμο. Είναι εύκολο στη φροντίδα τους, δείχνουν υπέροχα και προσθέτουν πολύ χρώμα και ζωή σε κάθε δωμάτιο. Τι γίνεται όμως με εκείνα τα φυτά που δεν τα πάνε καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού;

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να ευδοκιμήσουν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να πολλαπλασιάσετε φυτά εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό και θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να τα φροντίζετε.

10. Περίληψη και συμπέρασμα

Εάν είστε όπως πολλοί άνθρωποι, μπορεί να διστάζετε να προσθέσετε ένα νέο φυτό στο σπίτι σας επειδή ανησυχείτε για τα επίπεδα φωτός.

Αλλά αυτό είναι λάθος! Τα φυτά όχι μόνο ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά προσθέτουν επίσης ομορφιά και υφή σε κάθε δωμάτιο. Σε αυτήν την ανάρτηση, συγκεντρώσαμε 20 υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου που θα είναι τέλεια για περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Ελπίζουμε να σας άρεσε η ανάρτησή μας σχετικά με τα φυτά εσωτερικού χώρου που ευδοκιμούν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε σπίτι, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτυχθούν αν δεν έχουν τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού.

Σε αυτήν την ανάρτηση, επισημάναμε 20 φυτά εσωτερικού χώρου που είναι ιδανικά για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και θα δώσουν μια πινελιά χρώματος και ζωντάνιας στο σπίτι σας. Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε και ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση θα σας φανεί χρήσιμη όταν επιλέγετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου!

———————————

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *